Om fembarnsmamman

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn.

Jag är fru till en alldeles underbar man som jag hade turen att träffa tidigt i livet, han är min bästa vän och själsfrände som jag delar allt med. Jag är mammatill våra fem fantastiska flickor, den äldsta dottern föddes år 2001 och yngsta 2008. Jag är lärare inom grundskolan men har nu när barnen är små valt att vara hemma på heltid.

För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Fembarnsmamman

Ger er några länkar där ni kan läsa mer om vårt sätt att tänka, leva och prioritera. Skriver vårt sätt, för att det är just det, vårt gemensamma projekt och livsval som ni ser här på sidorna:

Moderskap
Förväntningar
Att ha tråkigt
Rent praktiskt (om ekonomi)
Om att välja sitt eget liv

10 comments

 • Well said hun, och så genomtänkt. Antar att jag är din raka motsats 😉

 • Hej,

  Jag skulle gärna vilja ha kontakt med dig gällande sponsring men kunde inte hitta någon emailadress. Skulle du vänligen kunna skicka mig ett mail på ovan adress så återkommer jag med mer information.

  Vänligen
  Jonas

 • Hej, vad kostar det ungefär att laga en spricka i en fiol?

  • Hej
   Vi lämnade in vår gamla släktfiol som legat dåligt förvarad under många år. Den var sliten, behövde nya strängar, nya stämskruvar och lite allmän reparation och en ny stråke.
   Vi betalade en duktig fiolmakare knappt tvåtusen kronor för allt det arbetet. Då fick vi med ny stråke och låda att förvara fiolen i.

   Mitt råd till dig är att ringa till en fiolmakare/reparatör för att be honom/henne om ett uppskattat pris för lagning av sprickan.

   Önskar dig en fin helg och lycka till med fiolen.

 • Hej!

  Efter att ha besökt er hemsida skulle jag vilja höra efter om kostnaden för att köpa plats för en relevant text/inlägg.

  Jag representerar Red Star Media – ett internationellt företag som representerar flera stora och ansedda onlinevarumärken och filialer.

  Vi köper inte plats på en sida i försäljningssyfte, utan innehållet kan vara informativt och skräddarsytt för läsaren. Innehållet kan skrivas av oss eller de som skriver på hemsidan, och skulle i båda fallen smälta in i det allmänna tema som lyder på hemsidan. På en naturlig plats i texten skulle en länk till min klients hemsida finnas. Vi betalar för varje period om 12 månader som länken ligger live.

  Hör av er om ni är intresserade så kan vi spåna på ideér och ersättning.

  Med vänliga hälsningar,

  Karin Svensson

  Red Star Media

  • Hej Karin

   Tack för ert intresse. Vi har funderat fram och tillbaka och kommit fram till att vi vill att våra ord är våra här på sidan.

   Plats här är alltså just nu inte till salu. Vi tänker att det här är en plats för våra tankar och en plats där vi kan utbyta tankar med andra, en plats som står utanför det som köps och säljs.

   Karin, tack för ditt/ert intresse. Hoppas att du förstår min/vår tanke.

   Önskar dig en fortsatt fin vecka.

 • Hej, jag skulle också vilja fråga dig om sponsring men hittar ingen email. Du får gärna skicka den till mig om det är möjligt =)

  Mvh Ermin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.