Lugn kväll

Största dottern är på kalas, mamman vilar bort en liten släng av magkatarr och pappan spelar spel med resten av döttrarna.

Helglugnet har lägrat sig och det känns skönt. Om en stund, när kalasdottern hämtats, skall vi sätta igång TVn och och njuta av ’På Spåret’ som har säsongspremiär ikväll. Trivsamt program.

Fortsatt fin fredag till er.

2 comments

  • Jobbigt att vara sjuk.
    Min mamma är för tillfället inne på sjukhuset med min lillebror som har fått lunginflammation. Så det är väldigt tomt här hemma. Mamma är ju liksom alltid hemma. Nästan i alla fall. Om inte så vet man att hon kommer hem snart. Nu ska hon sova med min bror på sjukhuset och det är oklart när de kommer hem. Till på köpet hade vi planerat att åka bort imorgon, så nu har vi behövt ändra planerna och det ledde till en rad besvikelser i familjen. Men så är det. Som tur är kan de på sjukhuset behandla lunginflammationen så att lillebrodern blir frisk igen.

    • Hej Judith
      Så jobbigt för er att lillebror har blivit så sjuk att sjukhusvistelse är nödvändigt. Men där är de duktiga så han blir säkert frisk fort.
      Det är förstås fint att ni känner hur viktig hon är mamma som alltid är där. En bra erfarenhet mitt i det jobbiga.
      Hoppas att ni ändå kan få en fin helg, kanske med mysiga tillsammans-aktiviteter hemma som sällskapsspel eller kanske bakning eller handarbete.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.