Söndag, mys, frukost och massvis med musik

Söndag med sovmorgon och uppvaknande med sängen full av morgonmysande och kramiga döttrar.

Sedan lång familjefrukost och prat och stoj kring bordet. När döttrarna ätit upp spelas det instrument och musikläxor tillsammans och var för sig.

Mamman sitter kvar med sin kopp kaffe och hjälper till med musikläxorna och bara njuter av alla dessa vackra toner. Det övas tredje och fjärde lägen på fiol och cello och första och andra stämmor på sopranblockflöjt och altblockflöjt. Det spelas orkesterstycken och egna visor och tredjefiolstämma från stråkkvartett.

Mamman njuter och kan inte riktigt ta in att all denna fina, fantastiska musik är vår och spelas i vårt hem nästan varje dag. Jag som alltid älskat musik har döttrar som utan något tvång eller uppmaning självmant tar tag i sina instrument och verkar älska sitt musicerande. Härligt och fantastiskt.

Fin söndag till er.

2 comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.