Morgonkryss i solen

Ute på kökstrappan sitter vi med varsin kopp kaffe lösandes Melodikrysset. Mamman och pappan njuter av vårsol, morgonkaffe och musikklurigheter. En härlig början på helgen.

Det lite större japanska körsbärsträdet blommar så fint i solskenet. Gott att vila blicken på samtidigt som vi kryssar runt i allsköns musik tillsammans med kryssarvänner över nätet.  De sjuka döttrarna mår lite bättre. Också det är härligt. Febern är inte längre så hög och aptiten börjar så sakteliga att återvända. 

Idag satt tre döttrar med vid frukostbordet. Mysigt med mer ljud och större familjenärvaro. Det blir så tyst, tomt och märkligt när döttrarna ligger utslagna på varsin madrass. När barnljuden återvänder blir mamman glad inuti. Att leva med mycket barnljud och stoj är det bästa som finns.

Nu skall mamman ordna och pyssla.

Fin pingstafton och lördag till er.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.