Filmeftermiddag, unga kvinnor och mycket fnitter

Stordottern har filmeftermiddag med fina vänner. Mamman har tänt massa ljus i tv-rummet och pappan assisterar med smörgåsgrill och varma mackor.   Stora är de flickorna och fnissar en massa. Stora, vackra och behagliga unga vuxna. Mamman är så glad för dotterns skull att de här trevliga är hennes vänner. Vänner som vi vuxna också trivs så bra med. Det är en gåva.

Mamman och pappan ser nu lite av det vi skapat. Dottern är en trygg och i stort glad ung kvinna som nu umgås med lika fina glada unga kvinnor som hon själv.

Det finns så mycket som är underbart med barn. Som riktigt små är de alldeles ljuvliga, som lite större härliga och roliga och som unga vuxna spännande och fascinerande. Det är mycket jobb med tonåringar men också alldeles fantastiskt.

Mamman är så tacksam för allt det som är vårt. Tacksam för att dottern är den hon är även om vi ibland hamnar i konflikt. Det är nog så det skall vara. Kanske. Hursomhelst är mamman oerhört fascinerad och glad idag när vi får se dessa unga kvinnor här hemma hos oss och höra allt deras prat och fnitter.

Hjärtat fylls kärlek, lycka och visshet om att vi gjort någonting rätt. Riktigt rätt.

Fin lördag till er.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.