Mammans födelsedag

Ibland är tacksamheten och glädjen så stor att det rinner över i hjärtat. Alldeles varm inuti är mamman idag. Varm av kärlek till familjen som väcker med finsång, levande ljus, egengjorda och inhandlade presenter. 

  
Idag är det mammans födelsedag och jag har redan fått många kramar, äta lång familjefrukost, lösa födelsedagsmelodikryss, blivit telefonsjungen för och nu skall jag få handla blommor till rabatt pappan grävde mig igår. Det skall bli en mammarabatt med många och brokiga perenna blommor. Underbart.

Och så skall pappan och döttrarna baka chokladmuffins som födelsedagsgott till mamman och familjen, förstås. Fisksoppa skall mamman tillaga och så blir det konståkning eller filmtittning ikväll.

En härlig och kärleksfull tillsammansdag som mamman är mycket tacksam för.

Fin lördag till er.

10 comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.