Magi

Filmer som delar med sig av ett magiskt livsskimmer är underbara att titta på. En sådan film har vi sett ikväll. Mamman känner sig både medryckt och upprymd.

Jag njuter av den härliga känslan och vill tro på magi i livet och i vardagen. Magi i stort som smått, så länge vi tror. Tror på oss själva, vår inre styrka och det unika i våra själar. Då finns den, magin.

Ibland behöver vi bli påminda. Mamman behövde i alla fall bli påmind. Jag törs nog säga att jag tappat bort lite av min magi i ’stressa-hit-och-springa-dit-och-undervisa-om-det-här-och-leva-upp-till-och-bevisa-det-där-året’ som varit. När allt skall hinnas med är det lätt att vardagen blir grå, trist, fylld av måsten och fattig på magi.

Mamman som ju var så bra på magi, för bara ett litet tag sedan. Kanske har tröttheten naggat lite i kanten på mammans tro. Tröttheten och stressen över att försöka orka och räcka till. Kanske har jag vandrat lite snett. Lite snett och halkat bort från mitt hjärtas väg bara en liten aning. Kanske tar också oro bort lite av magin. Kanske är det så. Jag är bra på oro.

Kärleken och värmen i hjärtat räcker egentligen längre än långt för att skapa någonting fantastiskt. För att skapa och bevara magin. Det behövde mamman bli påmind om och blev det idag. Det är jag tacksam för.

God natt till er.

2 comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.