Söndag på kökssoffan

Långsamt blir mamman lite piggare för var dag. Kroppen är trött och förkyld och mycket tid spenderas vilandes på kökssoffan.

På spisen står långkok som pappan satte igång igår. Det luktar gott. Mamman har orkat sätta igång hushållsassistenten för att blanda till bröddeg. I frysen är det nu tomt på bröd då mamman varit så dålig några dagar att jag helt enkelt inte orkat. Men idag gör jag ett försök.

Orken räckte inte så värst långt förstås så nu sitter mamman åter på kökssoffan med en stickning i händerna vilandes medan maskinen snurrar på. Det dröjer ett litet tag innan ytterligare en deg skall laddas i ny bunke.

Fin söndag till er.

4 comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.